Lade Inhalt...

Inside you

A vampire love story

von Elias J. Connor (Autor:in) Sweetie Willow (Autor:in)
102 Seiten

Zusammenfassung

Harry, een teruggetrokken man van midden dertig, heeft bijna alle hoop op een harmonieuze relatie opgegeven, hoewel hij heel graag zou willen dat hij niet langer alleen was. Wanneer hij de jonge Ginny ontmoet, verandert zijn hele manier van denken. Hij wordt halsoverkop verliefd op haar, ondanks het feit dat ze afstandelijk en onbereikbaar is. Gaandeweg wint hij zelfs haar vertrouwen. Pas als Harry zich realiseert dat Ginny anders is dan alle anderen, begint zijn liefde te haperen - omdat Ginny uit een fantastische, donkere wereld komt die erg gevaarlijk kan zijn voor Harry... De emotionele, erotische en fantastische roman van Elias J. Connor en zijn vriendin Sweetie Willow vertelt het liefdesverhaal van Harry en Ginny, twee personages die niet meer van elkaar kunnen verschillen en er toch alles aan doen om hun geluk te bereiken. Fantasie, romantiek en jongvolwassenen verenigd in een prachtig liefdesverhaal. (Nieuwe versie van LOVELIGHTS met extra hoofdstukken.)

Leseprobe

Inhaltsverzeichnis


Details

Seiten
ISBN (ePUB)
9783754634561
Sprache
Niederländisch
Erscheinungsdatum
2022 (Januar)
Schlagworte
erotik fantasy fantasy romance young adult vampiers dark fantasy erotiek romantasy new adult Fantasy düster dark Romance Erotik Erotischer Liebesroman Liebesroman

Autoren

  • Elias J. Connor (Autor:in)

  • Sweetie Willow (Autor:in)

Elias J. Connor is auteur in de genres fantasy, drama, sociaal drama en thriller, soms ook in andere genres zoals kinder- en jeugdliteratuur en non-fictie. Al in de vroege kinderjaren begint Elias te schrijven; eerst korte verhalen, later complete verhalen. Maar dat doet hij alleen in het geheim. In 2013 bracht een goede vriend hem op het idee om zijn werken toegankelijk te maken voor het publiek. In 2014 werd Connors eerste roman gepubliceerd.
Zurück

Titel: Inside you