Lade Inhalt...

Hledání okultní Indie: Historie, tajemství a tajemství

Příběh mezi možným a nemožným

von Adeline Klara Palmerstone (Autor:in)
14 Seiten

Zusammenfassung

Nedávno byla jedna žena pod tlakem, aby se koupala nahá na veřejnosti ve vodopádech v Indii. Rodina věří, že jí to přinese dítě v lůně! Člověk zabil členy své vlastní rodiny, aby získal nadpřirozené schopnosti. Může to být? Mohou tantra a okultní rituály splnit přání? Indie byla v britském období známá jako země magie, čarodějnictví, hadů, nahých mudrců a tygrů. Dnes však Indie hodně pokročila v oblasti techniky a vědy. Ale hluboko v Indii stále existuje velká pokračující praxe okultismu. Kde jsou ta místa? Dá se to opravdu udělat? Je to opravdu pravda? Kniha se pokouší osvětlit tuto praktiku černé magie, která je v Indii stále rozšířená, a její společenské důsledky.

Leseprobe

Inhaltsverzeichnis


Details

Seiten
ISBN (ePUB)
9783754678596
Sprache
Tschechisch
Erscheinungsdatum
2022 (August)
Schlagworte
tantra chrám kamakhya náboženské rituály společnost a náboženství indická spiritualita Veda hinduistické náboženství teologie Okultní studia paranormální jevy

Autor

  • Adeline Klara Palmerstone (Autor:in)

Autorka beletrie i literatury faktu, specializuje se na sociální a kulturní studia světa. Její díla jsou široce dostupná ve všech velkých knihkupectvích po celém světě.
Zurück

Titel: Hledání okultní Indie: Historie, tajemství a tajemství