Lade Inhalt...

På jagt efter det okkulte Indien: Historie, mysterium og hemmeligheder

En fortælling mellem muligt og umuligt

von Adeline Klara Palmerstone (Autor:in)
14 Seiten

Zusammenfassung

For nylig blev en kvinde presset til at bade nøgen offentligt i et vandfald i Indien. Familien tror på, at det vil bringe barnet i hendes mave! En person dræbte sine egne familiemedlemmer for at få overnaturlige kræfter. Kan det være? Kan tantra og okkulte ritualer få ønsket opfyldt? Indien var kendt som et land med magi, hekseri, slange, nøgne vismænd og tiger i den britiske periode. I dag har Indien dog gjort store fremskridt inden for teknologi og videnskab. Men der er stadig en stor igangværende praksis med okkultisme dybt inde i Indien. Hvor er de steder? Kan det virkelig lade sig gøre? Er det virkelig sandt? Bogen forsøger at kaste lys over denne sorte magi, der stadig er udbredt i Indien, og dens samfundsmæssige implikationer.

Leseprobe

Inhaltsverzeichnis


Details

Seiten
ISBN (ePUB)
9783754678725
Sprache
Dänisch
Erscheinungsdatum
2022 (August)
Schlagworte
religiøse ritualer teologi tantra hinduistisk religion Veda samfund og religion kamakhya tempel paranormale Okkulte studier indisk spiritualitet

Autor

  • Adeline Klara Palmerstone (Autor:in)

Forfatter af både skønlitterære og faglitterære værker, hun er særligt interesseret i sociale og kulturelle studier af verden. Hendes værker er bredt tilgængelige i alle større boghandlere i hele verden.
Zurück

Titel: På jagt efter det okkulte Indien: Historie, mysterium og hemmeligheder