Lade Inhalt...

Hänen Majesteettinsa palveluksessa: Maailman tehokkaimpien kuningattareiden salaiset yksityiselämät

von Maria Arnoldt Wilson (Autor:in)
34 Seiten

Zusammenfassung

Lordi Acton sanoo: " Valta pyrkii turmelemaan, ja absoluuttinen valta turmelee ehdottomasti. Suuret miehet ovat melkein aina pahoja miehiä." Onko se, että valta tuottaa halun, halun kesyttää, halun voittaa? Historiassa se ei ole totta vain kuninkaille, vaan myös kuningattareille. Kuninkailla oli sivuvaimoja ja haaremia tuhansia arvostettuja tyttöjä. Myöskään kuningattaret eivät jääneet jälkeen haaremien rakentamisessa tai toiveensa toteuttamisessa satojen miesten kanssa. Egyptin kauneuskuningatar Kleopatra, Angolan kuningatar Enzinga, Venäjän kuningatar Katariina, prinsessa Diana ovat kuninkaidensa erittäin tehokkaita vastineita. Heitä kuitenkin kunnioitetaan myös historiassa. He näyttävät pystyvän hyvin tehokkaasti hallitsemaan julkista ja yksityistä elämäänsä. Kleopatra täytti toiveensa useiden roomalaisten kenraalien kanssa. Sanotaan, että hän oli tyydyttänyt yli sata roomalaista yhden yön aikana. Kuningatar Engzinga vietti omat arabialaiset yönsä, tappaen uroksen parittelun jälkeen. Kuningatar Katariinan kerrotaan kuolleen yrittäessään solmia suhde hevosen kanssa. Prinsessa Dianan himokas elämä on esimerkkinä itselleen nykymaailmassa. Tämä kirja yrittää vilkaista heidän salaiseen yksityiselämäänsä.

Leseprobe

Inhaltsverzeichnis


Details

Seiten
ISBN (ePUB)
9783754674574
Sprache
Finnisch
Erscheinungsdatum
2023 (Januar)
Schlagworte
himo prinssi Harry prinsessa Diana arabialaiset yöt Venus kuninkaallinen rakkaus kuningatar Kleopatra kuningatar Elisabet kuningatar engiza Zarina Catherine Kulturgeschichte

Autor

  • Maria Arnoldt Wilson (Autor:in)

Tutkija, yhteiskuntatieteilijä ja monien eri aiheita koskevien kirjojen kirjoittaja, jotka ovat laajalti saatavilla kaikkialla maailmassa.
Zurück

Titel: Hänen Majesteettinsa palveluksessa: Maailman tehokkaimpien kuningattareiden salaiset yksityiselämät