Lade Inhalt...

Tayvan Çin'i yenebilir mi? Çin bir sonraki Rusya mı? Dünya Üçüncü Dünya Savaşı ile karşı karşıya mı?

von Adeline Klara Palmerstone (Autor:in)
19 Seiten

Zusammenfassung

Birkaç ay önce hiç kimse Ukrayna'nın Rusya'ya kısa bir süre için bile olsa dayanabileceğini düşünmemişti. Irak haftalar içinde Amerika'dan önce küçüldü, Libya da aynı şekilde çöktü. Ancak şimdi, aylarca süren savaşın ardından, şüphe götürmez bir şekilde Rusya çok ezici bir yenilginin eşiğinde. Bu kritik anda, Nancy Pelosy'nin ziyaretinin ardından Çinlilerin Tayvan'a karşı kükremesi dikkat çekici bir şekilde arttı. Kritik sorular, Çin'in Tayvan'ı yenip yenemeyeceği değil, Tayvan'ın Çin'i yenip yenemeyeceğidir. Çin Sıradaki Rusya mı? Ve Dünya Üçüncü Bir Dünya Savaşıyla Karşı Karşıya mı? Çin kesinlikle Rusya olmasa da Tayvan başka bir Ukrayna olabilir mi? Kitap, bu çok kritik soruları arka planda çağdaş jeopolitik ile inceliyor ve Tayvan'ın Çin'i yenmesinin yollarını belirliyor.

Leseprobe

Inhaltsverzeichnis


Details

Seiten
ISBN (ePUB)
9783757906979
Sprache
Türkisch
Erscheinungsdatum
2023 (Februar)
Schlagworte
Xi Xinping komünizm Amerika Tayvan Rusya Ukrayna savaşı Joe Biden dünya savaşı Çin Saddam Hüseyin savaş tarihi Geschichte Archäologie Ägyptologie

Autor

  • Adeline Klara Palmerstone (Autor:in)

Okuyucular arasında popüler olan çeşitli konularda birçok kitap yazmıştır. Bir sosyal bilimci ve yazar olan kitapları dünyanın her yerinde yaygın olarak bulunmaktadır.
Zurück

Titel: Tayvan Çin'i yenebilir mi? Çin bir sonraki Rusya mı? Dünya Üçüncü Dünya Savaşı ile karşı karşıya mı?