Lade Inhalt...

Vampier en weerwolf, verboden liefde

Bewakers van de Vier Poorten - De Vuurpoort

von Simone H. (Autor:in)
50 Seiten

Zusammenfassung

Vampier en weerwolf, verboden liefde Bewakers van de Vier Poorten - De Vuurpoort Een spannend, opwindend en romantisch horrorverhaal van Simone H. Alexis en Lio zijn geliefden, dat zou niet echt iets bijzonders zijn, maar zij is een vampier en hij een weerwolf. Ze verbergen hun liefde omdat zulke verbintenissen worden afgekeurd en voor beiden nadelig zouden zijn. Op een ochtend verlaat Alexis stiekem de weerwolvenvilla en kort daarna wordt er een lichaam gevonden. Het onderzoek begint, Lio helpt de politie en na korte tijd zijn er de eerste successen, maar er zijn ook veel vragen. Is de gevaarlijke Orde van de Draak weer actief? Of zitten de vampiers achter de moord? Zal zijn liefje hem helpen de moordenaar te vinden?

Leseprobe

Inhaltsverzeichnis


Details

Seiten
ISBN (ePUB)
9783757953683
Sprache
Niederländisch
Erscheinungsdatum
2023 (August)
Schlagworte
Angstaanjagend verhaal Eng verhaal Kitscherige roman Weerwolf Boek Fantasy Vampier Romance Vampieren boek Vampierenroman Fantasieromans Roman Abenteuer Episch High Fantasy Horror

Autor

  • Simone H. (Autor:in)

Simone H. schrijft al verhalen sinds ze op school zat en publiceert nu in eigen beheer. Ze heeft een universitaire graad. Ze is vooral geïnteresseerd in artistieke activiteiten. Haar hobby's zijn schrijven, schilderen, tekenen, sporten, films en muziek.
Zurück

Titel: Vampier en weerwolf, verboden liefde