Lade Inhalt...

Oorlog op de woestijnplaneet!

Machines en mensen tegen aliens

von Simone H. (Autor:in)
23 Seiten

Zusammenfassung

Oorlog op de woestijnplaneet! Machines en mensen tegen aliens Een verhaal door Simone H. Op een besmette woestijnplaneet woedt oorlog tussen mensen en buitenaardse wezens. Hoewel de planeet besmet is en het planten- en dierenleven gemuteerd is, is het een van de weinige bewoonbare planeten in de melkweg, dus iedereen wil hem voor zichzelf hebben. Drie rekruten krijgen een belangrijke taak: ze moeten de coördinaten van het buitenaardse productiecentrum naar het menselijke hoofdkwartier brengen. De drie rekruten gaan apart op weg, want er hoeft er maar één het te halen, dan kunnen de mensen de oorlog tegen de aliens winnen.

Leseprobe

Inhaltsverzeichnis


Details

Seiten
ISBN (ePUB)
9783757910242
Sprache
Niederländisch
Erscheinungsdatum
2023 (Oktober)
Schlagworte
buitenaardse invasie Ruimteschip gevecht Oorlog met buitenaardse wezens Gevechtsrobot Geschiedenis Science Fiction Abenteuer Militär Krieg Roman Horror Space Opera Dystopie Utopie

Autor

  • Simone H. (Autor:in)

Simone H. schrijft al verhalen sinds ze op school zat en publiceert nu in eigen beheer. Ze heeft een ingenieursdiploma. Ze is vooral geïnteresseerd in artistieke activiteiten. Haar hobby's zijn schrijven, schilderen, tekenen, sporten, films en muziek.
Zurück

Titel: Oorlog op de woestijnplaneet!