Lade Inhalt...

Hete homozaken! Ongecensureerd

Campus van Lust, hoe het allemaal begon

von Carina Wage (Autor:in)
45 Seiten

Zusammenfassung

Hete homozaken! Ongecensureerd Campus van Lust, hoe het allemaal begon Een spannend verhaal van Carina Wage. Dit verhaal gaat over een student Pashtrik die de kost verdient als speelgoedjongen/suikerbaby, de zakenman Pascal is zijn gulle suikeroom. Deze laatste leidt een dubbelleven: noch zijn vrouw, noch zijn zakenpartners mogen weten van zijn geheime, erotische, homoseksuele affaires. Pascal heeft meerdere minnaars tegelijk, hij is erg rijk en kan het zich veroorloven, maar op een dag ontvangt hij een chantage brief. Iemand weet van zijn homoseksuele liefdesaffaires en eist geld voor zijn stilzwijgen. Maar wie zit er achter de chantagepoging? Zijn toyboy Pashtrik, zijn vrouw Justina of zijn ex-kok Enrique? Pascal gaat zelf op onderzoek uit, vastbesloten om de dader op te sporen en het op zijn manier te doen.

Leseprobe

Inhaltsverzeichnis


Details

Seiten
ISBN (ePUB)
9783757984953
Sprache
Niederländisch
Erscheinungsdatum
2023 (Dezember)
Schlagworte
misdaad thriller Misdaadroman Erotiek Seksaffaires kort verhaal Gangsterroman thriller Moord Mafia liefdesverhaal Dark Romance Liebesroman Krimi Ermittler Erotik Noir

Autor

  • Carina Wage (Autor:in)

De auteur Carina Wage publiceert in eigen beheer. Haar werk omvat kleurboeken voor volwassenen en verhalen in de genres erotiek, thriller en misdaad.
Zurück

Titel: Hete homozaken! Ongecensureerd