Lade Inhalt...

Vampir ve kurt adam, yasak aşk

Dört Kapının Muhafızı - Ateş Kapısı

von Simone H. (Autor:in)
35 Seiten

Zusammenfassung

Vampir ve kurt adam, yasak aşk Dört Kapının Muhafızı - Ateş Kapısı Simone H.'den heyecan verici, gerilim dolu ve romantik bir korku hikâyesi. Alexis ve Lio sevgilidir, ki bu olağandışı bir şey değildir, ancak Alexis bir vampir, Lio ise bir kurt adamdır. Aşklarını gizlerler çünkü bu tür ilişkiler hoş karşılanmaz ve her ikisi için de dezavantajlı olur. Bir sabah Alexis gizlice kurt adamların villasından ayrılır ve kısa bir süre sonra bir ceset bulunur. Soruşturma başlar, Lio polise yardım eder ve kısa bir süre sonra ilk başarılar elde edilir, ancak birçok soru da ortaya çıkar. Tehlikeli Ejderha Tarikatı tekrar aktif mi? Yoksa cinayetin arkasında vampirler mi var? Sevgilisi katili bulmasına yardım edecek mi?

Leseprobe

Inhaltsverzeichnis


Details

Seiten
ISBN (ePUB)
9783757990923
Sprache
Türkisch
Erscheinungsdatum
2024 (Januar)
Schlagworte
Gerilim Fantastik-Roman Yaratıklar Masalı Kurt-Adam Grussel Korku Vampir GİZEM fantezi̇-romanti̇zm Urban Fantasy Krimi Ermittler Dark Romance Liebesroman Horror

Autor

  • Simone H. (Autor:in)

Simone H.: Okuldayken öyküler yazmayı seviyordu ve şimdi kendi yayınladığı bir yazar. Mühendislik diplomasına sahip ve mühendis olarak çalışıyor. Özellikle sanatsal faaliyetlerle ilgileniyor. Hobileri yazmak, resim yapmak, çizim yapmak, spor, film ve müziktir. Türler: bilim kurgu, gerilim, suç, korku, romantizm, fantezi, aksiyon ve macera. Ayrıca çizgi romanlar, defterler, boyama kitapları, fotoğraf kitapları, şiir kitapları ve resimler yayınlamaktadır.
Zurück

Titel: Vampir ve kurt adam, yasak aşk