Lade Inhalt...

Edició: Mortal!

Col lecció d'històries apassionants

von Inge Homberg (Autor:in)
30 Seiten

Zusammenfassung

Edició: Mortal! Col lecció d'històries apassionants d'Inge Homberg -Primera història: Crim fatal Estudiants, intriga i emboscada Una història emocionant amb elements de thriller criminal d'Inge Homberg Els estudiants Pashtrik, Henric i Rina han construït una organització criminal. Roben, xantatgen, assassinen i recluten nous membres contínuament. Això no passa desapercebut pels seus companys estudiants Jim, Chayenne i Mailo. Volen un tros del pastís, pretenen enriquir-s'hi. A partir d'ara operen a l'ombra de l'organització criminal de Pashtrik. Irrompen els clients de Pashtrik, Henric i Rina i, per tant, treuen sospita d'ells tres. Comença un joc del gat i el ratolí. La situació arriba al cap, es fan plans d'assassinat i després hi ha un atac amb bomba. -Segona història: atac, espionatge i ciberatac! Terroristes i ciberdelinqüència Una història emocionant amb elements de crim/thriller d'Inge Homberg Els tres germans Isabel, Uwe i Simone van a un funeral, on es retroben amb dos antics companys d'estudis. Al cap de poc temps es fa evident que els dos amaguen alguna cosa. Estàs involucrat amb una cèl•lula terrorista? Els tres germans poden evitar el ciberatac o la ciutat caurà al caos?

Leseprobe

Inhaltsverzeichnis


Details

Seiten
ISBN (ePUB)
9783757990930
Sprache
Katalanisch
Erscheinungsdatum
2024 (Januar)
Schlagworte
assassinat Crim Novel Thriller policial suspens gàngsters criminal màfia xantatge Krimi Noir Cosy Crime Whodunnit Psychothriller Erzählungen Kurzgeschichten

Autor

  • Inge Homberg (Autor:in)

Inge Homberg ara s'autoedita. Sempre ha tingut un interès especial per les activitats artístiques. Les seves aficions són escriure, pintar i dibuixar. Gèneres: Crim, comèdia, thriller, històries d'humor i llibres per pintar.
Zurück

Titel: Edició: Mortal!