Lade Inhalt...

Upír a vlkodlak, zakázaná láska

Strážce čtyř bran - Ohnivá brána

von Simone H. (Autor:in)
35 Seiten

Zusammenfassung

Upír a vlkodlak, zakázaná láska Strážce čtyř bran - Ohnivá brána Vzrušující, napínavý a romantický hororový příběh Simone H. Alexis a Lio jsou milenci, což by nebylo nic neobvyklého, ale ona je upírka a on vlkodlak. Svoji lásku skrývají, protože takové vztahy jsou odsouzeny a byly by pro oba nevýhodné. Jednoho rána Alexis tajně opustí vilu vlkodlaků a krátce nato je nalezeno tělo. Začíná vyšetřování, Lio pomáhá policii a po krátké době se dostaví první úspěchy, ale vyvstane i mnoho otázek. Je nebezpečný Dračí řád opět aktivní? Nebo za vraždou stojí upíři? Pomůže mu jeho milá najít vraha?

Leseprobe

Inhaltsverzeichnis


Details

Seiten
ISBN (ePUB)
9783757996703
Sprache
Tschechisch
Erscheinungsdatum
2024 (Januar)
Schlagworte
příběh Upíří Grusselův Horor tajemství Fantasy Hororový Vlkodlačí Stvoření Horror Episch High Fantasy Krimi Ermittler Dark Romance Liebesroman

Autor

  • Simone H. (Autor:in)

Simone H.: Ve škole ji bavilo psát příběhy a nyní je samonakladatelkou. Vystudovala inženýrství a pracuje jako inženýrka. Zajímá se zejména o umělecké aktivity. Mezi její záliby patří psaní, malování, kreslení, sport, filmy a hudba. Žánry: sci-fi, thriller, krimi, horor, romance, fantasy, akční a dobrodružné. Vydává také komiksy, sešity, omalovánky, fotoknihy, knihy poezie a obrazy.
Zurück

Titel: Upír a vlkodlak, zakázaná láska