Lade Inhalt...

Škola, tieň, brečtan

Hororový príbeh, novela

von Simone H. (Autor:in)
33 Seiten

Zusammenfassung

Škola, tieň, brečtan Hororový príbeh, novela Autor: Simone H. V laboratóriu v budove školy došlo k nehode. Počas explózie sa uvoľňujú neznáme chemikálie a distribuujú sa medzi ľudí a rastliny, čo spôsobuje mutácie. Brečtan, ktorý rastie na vonkajších stenách školy, dokonca napáda ľudí. Skupina študentov si nič nevšimla a vošla do školy. Keď je skupina v škole, dejú sa zvláštne veci. Svetlo stále zhasína, potom sú ľudia napadnutí a zabití neznámou postavou. Brečtan teraz blokuje východy, aby študenti už nemohli opustiť školu. Nervy sú na hrane, skupina sa zmenšuje a zmenšuje a potom sa rozdelí. V konečnom dôsledku medzi žiakmi vzniká nedôvera, vyslovujú sa podozrenia a dochádza medzi žiakmi aj k fyzickým hádkam.

Leseprobe

Inhaltsverzeichnis


Details

Seiten
ISBN (ePUB)
9783759210227
Sprache
Slowakisch
Erscheinungsdatum
2024 (April)
Schlagworte
hororový Grusselov fantasy monštrum román Záhadný thriller zmutovaný tajomstvo Stvorenia Fantasy düster dark Krimi Thriller Spannung Science Fiction

Autor

  • Simone H. (Autor:in)

Simone H.: V škole ju bavilo písať príbehy a teraz sa vydáva sama. Má inžiniersky titul a pracuje ako inžinierka. Veľký záujem je najmä o umelecké aktivity. Medzi jej záľuby patrí písanie, maľovanie, kreslenie, šport, filmy a hudba. Žánre: sci-fi, thriller, krimi, horor, romantika, fantasy, akcia a dobrodružstvo. Vydáva tiež komiksy, zošity, omaľovánky, fotoknihy, knihy poézie a maľby.
Zurück

Titel: Škola, tieň, brečtan