Lade Inhalt...

Škola, stín, břečťan

Hororový příběh, novela

von Simone H. (Autor:in)
33 Seiten

Zusammenfassung

Škola, stín, břečťan Hororový příběh, novela Autor: Simone H. V laboratoři v budově školy došlo k nehodě. Během exploze se uvolňují neznámé chemikálie, které jsou distribuovány lidem a rostlinám, což způsobuje mutace. Břečťan, který roste na vnějších zdech školy, dokonce napadá lidi. Skupina studentů si ničeho nevšimla a vešla do školy. Když je skupina ve škole, dějí se zvláštní věci. Světlo stále zhasíná, pak jsou lidé napadeni a zabiti neznámou postavou. Břečťan nyní blokuje východy, aby studenti již nemohli opustit školu. Nervy jsou na hraně, skupina je stále menší a menší a pak se rozděluje. V konečném důsledku mezi studenty vzniká nedůvěra, dochází k vyslovení podezření a dochází mezi studenty i k fyzickým hádkám.

Leseprobe

Inhaltsverzeichnis


Details

Seiten
ISBN (ePUB)
9783759210241
Sprache
Tschechisch
Erscheinungsdatum
2024 (April)
Schlagworte
hororový příběh horor fantasyroman Grusselův tajemství Záhadný mutant monstrum Stvoření Krimi Thriller Spannung Fantasy düster dark Science Fiction

Autor

  • Simone H. (Autor:in)

Simone H.: Ve škole ji bavilo psát příběhy a nyní je samonakladatelkou. Vystudovala inženýrství a pracuje jako inženýrka. Zajímá se zejména o umělecké aktivity. Mezi její záliby patří psaní, malování, kreslení, sport, filmy a hudba. Žánry: sci-fi, thriller, krimi, horor, romance, fantasy, akční a dobrodružné. Vydává také komiksy, sešity, omalovánky, fotoknihy, knihy poezie a obrazy.
Zurück

Titel: Škola, stín, břečťan