Lade Inhalt...

Okul, gölge, sarmaşık

Bir korku hikayesi, kısa roman

von Simone H. (Autor:in)
33 Seiten

Zusammenfassung

Okul, gölge, sarmaşık Bir korku hikayesi, kısa roman kaydeden Simone H. Okul binasındaki laboratuvarda kaza meydana geldi. Patlama sırasında bilinmeyen kimyasallar salınıp insanlara ve bitkilere dağılarak mutasyonlara neden oluyor. Hatta okulun dış duvarlarında büyüyen sarmaşıklar insanlara saldırıyor. Bir grup öğrenci hiçbir şeyi fark etmeyerek okula girdi. Grup okuldayken tuhaf şeyler olur. Işık sönmeye devam ediyor, ardından insanlar bilinmeyen bir kişi tarafından saldırıya uğruyor ve öldürülüyor. Sarmaşıklar artık öğrencilerin okuldan ayrılamaması için çıkışları kapatıyor. Sinirler gergin, grup giderek küçülüyor ve sonra dağılıyor. Sonuçta öğrenciler arasında güvensizlik ortaya çıkıyor, şüpheler dile getiriliyor ve hatta öğrenciler arasında fiziksel tartışmalar bile yaşanıyor.

Leseprobe

Inhaltsverzeichnis


Details

Seiten
ISBN (ePUB)
9783759210388
Sprache
Türkisch
Erscheinungsdatum
2024 (April)
Schlagworte
fantastik Yaratıklar masali Gizemli korku-gerilim hikayesi Grussel canavar mutant gizem Fantasy düster dark Krimi Thriller Spannung Science Fiction

Autor

  • Simone H. (Autor:in)

Simone H.: Okuldayken öyküler yazmayı seviyordu ve şimdi kendi yayınladığı bir yazar. Mühendislik diplomasına sahip ve mühendis olarak çalışıyor. Özellikle sanatsal faaliyetlerle ilgileniyor. Hobileri yazmak, resim yapmak, çizim yapmak, spor, film ve müziktir. Türler: bilim kurgu, gerilim, suç, korku, romantizm, fantezi, aksiyon ve macera. Ayrıca çizgi romanlar, defterler, boyama kitapları, fotoğraf kitapları, şiir kitapları ve resimler yayınlamaktadır.
Zurück

Titel: Okul, gölge, sarmaşık