Lade Inhalt...

Iskola, árnyék, borostyán

Egy horror történet, a novella

von Simone H. (Autor:in)
33 Seiten

Zusammenfassung

Iskola, árnyék, borostyán Egy horror történet, a novella Szerző: Simone H. Baleset történik egy iskolaépület laboratóriumában. A robbanás során ismeretlen vegyi anyagok szabadulnak fel és jutnak el az emberekhez és a növényekhez, mutációkat okozva. Az iskola külső falain növő borostyán még az embereket is megtámadja. Egy csapat diák nem vett észre semmit, és bement az iskolába. Amikor a csoport az iskolában van, furcsa dolgok történnek. A fény folyamatosan kialszik, majd egy ismeretlen alak megtámadja és megöli az embereket. A borostyán most elzárja a kijáratokat, hogy a diákok többé ne hagyhassák el az iskolát. Az idegek szélén vannak, a csoport egyre kisebb lesz, majd feloszlik. Végső soron a tanulók között bizalmatlanság támad, gyanakvások fogalmazódnak meg, sőt fizikai viták is kialakulnak a diákok között.

Leseprobe

Inhaltsverzeichnis


Details

Seiten
ISBN (ePUB)
9783759210395
Sprache
Ungarisch
Erscheinungsdatum
2024 (April)
Schlagworte
mutáns fantasy horror szörny Grussel Rejtélyes mese Teremtmények thriller Fantasy düster dark Krimi Thriller Spannung Science Fiction

Autor

  • Simone H. (Autor:in)

Simone H.: Az iskolában szeretett történeteket írni, most pedig önállóan publikál. Mérnöki végzettsége van, és mérnökként dolgozik. Különösen nagy az érdeklődés a művészeti tevékenységek iránt. Hobbija az írás, festészet, rajz, sport, filmek és zene. Műfajok: sci-fi, thriller, krimi, horror, romantikus, fantasy, akció és kaland. Képregényeket, jegyzetfüzeteket, kifestőkönyveket, fotókönyveket, verseskönyveket és festményeket is ad ki.
Zurück

Titel: Iskola, árnyék, borostyán