Lade Inhalt...

Triloģija: prostitūta pilsēta un tās noziegumi!

von Carina Wage (Autor:in) Renée Petry (Autor:in)
60 Seiten

Zusammenfassung

Triloģija: prostitūta pilsēta un tās noziegumi! Aizraujošu un erotisku stāstu kolekcija ar krimināltrillera elementiem autors Carina Wage & Renée Petry Žurnālists Džims nepārtraukti pēta, lai atklātu leģendārās “padauzu pilsētas” noslēpumu. Tas joprojām ir saistīts ar ļaunumu un nevairās ne no kā. Džimam ir īpaši svarīgi atmaskot prostitūtu pilsētas vadītāju Peiju kā bandas priekšnieku. Viņš tiek notriekts un nolaupīts. Divi jauni vīrieši steidzas viņam palīgā, taču viņi sagaida kaut ko pretī. Viņi ir Pay zāļu piegādātāji un vēlas pārņemt Pay biznesu. Viņi iedod Džimam mobilo telefonu un paziņo, ka pateiks, ko sagaida pretī. Tagad žurnālists ir viņu parādos un tiek ievilkts arvien tālāk noziegumu purvā, ko viņš gribēja atklāt. Šķiet, ka prostitūcija un narkotiku tirdzniecība ir tikai aisberga redzamā daļa. Džims atklāj arvien vairāk, ne tikai izspiešana un narkotiku tirdzniecība ir viņa ikdienas sastāvdaļa, dienaskārtībā ir arī slepkavības.

Leseprobe

Inhaltsverzeichnis


Details

Seiten
ISBN (ePUB)
9783759214775
Sprache
Lettisch
Erscheinungsdatum
2024 (April)
Schlagworte
seksa-stāsts erotik trilleris Kriminālais Kriminālromāns erotiskais romāns Gangsteru Noziedzīgs seksīgs Dark Romance Liebesroman Erotik Erotischer Liebesroman Krimi Ermittler Noir

Autoren

  • Carina Wage (Autor:in)

  • Renée Petry (Autor:in)

Autore Carina Wage publicē kā pašizdevēja. Viņas darbos ir krāsojamās grāmatas pieaugušajiem un stāsti no erotikas, trillera, kriminālā žanra.
Zurück

Titel: Triloģija: prostitūta pilsēta un tās noziegumi!