Lade Inhalt...

Izdevums: Nāvējošs!

von Inge Homberg (Autor:in)
30 Seiten

Zusammenfassung

Izdevums: Nāvējošs! autors Inge Homberg -Pirmais stāsts: liktenīgs noziegums Studenti, intrigas un slazds Aizraujošs stāsts ar Inges Hombergas krimināltrillera elementiem Studenti Paštriks, Henriks un Rina ir izveidojuši noziedzīgu organizāciju. Viņi zog, šantažē, slepkavo un nepārtraukti vervē jaunus dalībniekus. Tas nepaliek nepamanīts arī viņas kursa biedriem Džimsam, Šajenam un Mailo. Viņi vēlas kūkas gabalu, viņi ir iecerējuši ar to bagātināties. Turpmāk viņi darbojas Paštrika noziedzīgās organizācijas ēnā. Viņi ielaužas Paštrika, Henrika un Rīnas klientiem un tādējādi rada aizdomas viņiem trijiem. Sākas kaķa un peles spēle. Situācija sagriežas, tiek izstrādāti slepkavības plāni un tad notiek bumbas uzbrukums. -Otrais stāsts: uzbrukums, spiegošana un kiberuzbrukums! Teroristi un kibernoziegumi Aizraujošs stāsts ar Inges Hombergas nozieguma/trillera elementiem Trīs brāļi un māsas Izabela, Ūve un Simona dodas uz bērēm, kur atkal satiek divus bijušos kursa biedrus. Pēc neilga laika kļūst skaidrs, ka abi kaut ko slēpj. Vai esat saistīts ar teroristu šūniņu? Vai trīs brāļi un māsas var novērst kiberuzbrukumu, vai arī pilsēta iestāsies haosā?

Leseprobe

Inhaltsverzeichnis


Details

Seiten
ISBN (ePUB)
9783759227072
Sprache
Lettisch
Erscheinungsdatum
2024 (Juni)
Schlagworte
Kriminālais trilleris Kriminālromāns Mafijas grāmata zagļu-banda Noziedzīgs romāns Juvelierizstrādājumu policijas Krimi Noir Cosy Crime Whodunnit Roman Abenteuer Psychothriller

Autor

  • Inge Homberg (Autor:in)

Inge Homberg tagad ir pašizdevējdarbība. Viņai vienmēr ir bijusi īpaši liela interese par mākslinieciskām aktivitātēm. Viņas vaļasprieki ir rakstīšana, gleznošana un zīmēšana. Žanri: Krimināls, komēdija, trilleris, humoristiski stāsti un krāsojamās grāmatas.
Zurück

Titel: Izdevums: Nāvējošs!